ForumWWE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumWWE

ForumWWE - Pro Wrestling'in Yeni Adresi

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

YorumWWE - Nexus

3 posters
YazarMesaj
Crazy Big Red Monster
Commissioner
Commissioner
Crazy Big Red Monster

YorumWWE - Nexus Empty
MesajKonu: YorumWWE - Nexus   YorumWWE - Nexus EmptyPerş. Eyl. 16, 2010 2:54 pm

Alıntı :
WWE vs.WCW,RAW vs Smackdown,WWE vs ECW ve şimdi de Nexus vs RAW

Artık hepimizinde bildiği gibi Nexus,NXT'nin 1. sezonundan çıkan süperstarlar. İlk görünüşleriyle bir grup sokak serserisi gibiydiler ama sonra WWE yıldızlarıyla Feud'a girdiler. Çeşitli maçlar yaptılar Summerslam'de 7v7 maçına çıktılar ve kaybettiler.

Summerslam'den sonraki RAW'da ise S.Sheffield sakatlandı ve Young'u da attılar. O hafta ise 6 Kişi kazandı WWE Starlarından ise sadece John Cena.

İkinci önemli buluşmaları ise 900. RAW programıydı. 5 v 5 maça çıktılar ama bu sefer Nexus kazandı.

İlk bakıldığında çok itici gelen bu grup hakkında düşünceleriniz neler ?

YorumWWE - Nexus 275px-WWE_Nexus_logo

PapaShango
Adviser
Adviser
PapaShango

YorumWWE - Nexus Empty
MesajKonu: Geri: YorumWWE - Nexus   YorumWWE - Nexus EmptyCuma Eyl. 17, 2010 5:20 am

WCW zamanlarına döndüğümüzde NWO(New World Order) aynı olayları yaşatmıştı ama burada durum biraz farklı nWo Hogan,Nash,Scott Hall gibi adamlar tarafından kuruldu Nexus ise genç yıldızlardan oluşan bir Stable aralarında en çok parlayan Wade Barett oldu.Hepsi FCW den yetişme(Bryan hariç o RoH tan geldi) bana göre Nexus WM ya kadar gider orada dağılabilir veya Rumble da Sheffield Face Turn ile dner ve tekil kariyere giderse grup yavaştan bozulur ileride ekip içinden potansiyel gördüğüm Barett,Otunga ve Gabriel var bir parçada WWE de yer edinir dediğim Slater da unutulmamalı tabi ki
The Icon
Rookie
Rookie
The Icon

YorumWWE - Nexus Empty
MesajKonu: Geri: YorumWWE - Nexus   YorumWWE - Nexus EmptyCuma Eyl. 17, 2010 6:29 am

Kesinlikle itici ama güçlü bir ekip.. Yetenekli isimlerden kurulu sadece Slater'ı beğenmiyorum Smile Bana kalırsa bir süre sonra kendi içlerinde çekişme başlayacak. Bryan'ı dışarıda bırakınca 3e 3 bölünebilirler.. Young ve Barrett karşı karşıya olabilir diye bir tahmin yürüttüm.

Young & Sheffield & Otunga vs Barrett & Gabriel & Slater..

Göze hoş geliyor Smile Yakın zamanda bir Young vs Barrett feudu bekliyorum Smile

YorumWWE - Nexus
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» YorumWWE - Portal
» YorumWWE Tanitim
» YorumWWE - The Miz Ne Yapacak
» YorumWWE - Hikaye Kısıtlığı
» YorumWWE-Night Of Champions (2010) Tahminleriniz