ForumWWE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumWWE

ForumWWE - Pro Wrestling'in Yeni Adresi

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

YorumWWE - Hikaye Kısıtlığı

2 posters
YazarMesaj
Crazy Big Red Monster
Commissioner
Commissioner
Crazy Big Red Monster

YorumWWE - Hikaye Kısıtlığı Empty
MesajKonu: YorumWWE - Hikaye Kısıtlığı   YorumWWE - Hikaye Kısıtlığı EmptyÇarş. Eyl. 15, 2010 10:02 am

Çoğumuz güreşi kafamıza oturtduktan sonra olacak süprizleri bekleriz Orton v Taker zamanında Taker'ın basması, HHH'in değişik promoları.
Son günlerde WWE yazarları o kadar süpriz ve güzel maçlar yazamıyorlar gibi.
Bunu ciddi ciddi ilk düşündüğüm zaman RAW'ın 900. programıdır.
900. özel büyük bir sürpriz beklerken, normal 5 v 5 ile normal bir şekilde bekletilmesi beni hayal kırıklığına uğrattı.

Sizin bu konuda düşünceleriniz neler ?
203
General Manager
General Manager
203

YorumWWE - Hikaye Kısıtlığı Empty
MesajKonu: Geri: YorumWWE - Hikaye Kısıtlığı   YorumWWE - Hikaye Kısıtlığı EmptyÇarş. Eyl. 15, 2010 6:08 pm

Bunu hikaye kısıtlığına bağlamıyorum.

WWE bu yaz çok güzel olaylar yarattı. Kane ve Nexus. Biz alıştığımız süperstarlar HHH, Shawn veya Batista'yı artık göremez olunca, doğal olarak bu ne ya dedik. Normaldir. WWE geniş bir şirket. Geçmişte kalamazlar. Geleceğe de yatırım yapmaları gerekiyor. WWE şuan kurumsal alanda bir rakibi yok ancak bu hiç bir zaman rakibi olmayacak anlamına da gelmiyor. WWE geniş düşünüyorum. Hem şimdiye, hem de geleceğe yatırım yapıyorlar. Randy Orton, Sheamus ve Cena yaklaşık 30'Lu yaşlarda olmalarına rağmen hala bu şirketin geleceğinde var. WWE hem bu temelleri sağlam tutarken hemde Drew, Cody, Morrison veya Ted gibi isimlerle de geleceği düşünüyor.

Hem zaten PG var. PG yok iken, haftalık şovlar ve PPV'lar çok farklıydı. Kan, daha çok extreme, cinsellik veya vahşilik. Bunlar geçmiş yıllarda önümüze sunuluyordu. Ancak PG politikası WWE'nin yaptığı doğru bir hamle. Beğenmeyenler, izlemez. Bu kadar basit gerçi. PG, şuanda çok zevkli bir hal alabilecek konumda. Geçen RAW'da gördüğümüz gibi, gerektiğinde güzel, Extreme maçlar yaratılabiliniyor.

Hele ki Ext. Rules faciasından sonra.

Bana göre şuanda senaryo kıtlığı yok. Rey şampiyonken, SD çok kötü bir sürece girmişti ama WWE iyi ki Kane'i yarattı ve Kane'de SD'a farklı bir hava kattı. RAW zaten ME'larla dolu. Ama bu biraz senaryoda sıkıntı yaratıyor. Çok ME olduğu için rekabet yaratmakta zorlanıyor. Bunu da 6-Pack Challange ile çözdüler zaten.

YorumWWE - Hikaye Kısıtlığı
1 sayfadaki 1 sayfası