ForumWWE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumWWE

ForumWWE - Pro Wrestling'in Yeni Adresi

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

YorumWWE - The Miz Ne Yapacak

4 posters
YazarMesaj
Crazy Big Red Monster
Commissioner
Commissioner
Crazy Big Red Monster

YorumWWE - The Miz Ne Yapacak Empty
MesajKonu: YorumWWE - The Miz Ne Yapacak   YorumWWE - The Miz Ne Yapacak EmptySalı Eyl. 14, 2010 9:11 am

Because I'm The Miz,I'm The Awesome.

Geçtiğimiz senelerde Mid-Card sıfatını taşıyan Morrison ile Tag Team harici bir başarı gösteremeyen Miz,Şimdi bir US Title sahibi. Hemde MITB gibi bir nimeti var.

Bilmeyenler olabilir Money in the Bank "MITB"i kazanırsanız ne oluyor : İstediğiniz zaman Çanta ile giderek güreşte tabir edilen "Cash-in" hakkınızı kullanıyorsunuz ve hemen WWE maçına çıkıyorsunuz.

Bu başlıkta The Miz'in geleceği ve Miz ile ilgili aklınızdaki seneryoları yazabilirsiniz

Likennyy
General Manager
General Manager
Likennyy

MesajKonu: Geri: YorumWWE - The Miz Ne Yapacak   YorumWWE - The Miz Ne Yapacak EmptySalı Eyl. 14, 2010 9:17 am

bence Miz NOC'ta kemeri Daniel Bryan'a karşı kaybedip 6 packde çıkan sonuca göre ( Cena dışında istediğine karşı kullansın) uygun bir zamanda MITB yi kullanıp WWE kemerini alıcak
Crazy Big Red Monster
Commissioner
Commissioner
Crazy Big Red Monster

MesajKonu: Geri: YorumWWE - The Miz Ne Yapacak   YorumWWE - The Miz Ne Yapacak EmptySalı Eyl. 14, 2010 9:25 am

Daha önce Hem Int. Hem WWE kemerini (Yani anlatmak istediğim hem ikincil,hem de ana kemeri) elinde tutanlar vardı ama ben "Mr.Awesome"da bu kadar potansiyel görmüyorum.

NOC'da kemerine veda edecektir.
MITB hakkı olup da kullanamayan daha önce hiç yoktu,Miz'de hakkını başarılı bir şekilde(Bence Sheamus'a karşı) en yakın zaman NOC'dan sonraki RAW kullanacak ve yeni WWE şampiyonu olacak.3-5 aylık kısa bir push sonra yine Mid-Card olarak devam edecektir.

Bence NXT'den gelen adamlarla Feud'lara girecek. WWE şampiyonuyken Barett olabilir Very Happy Sonra ise Bryan ve Bence hakkını US için kullanacak Kaval ile de US Title için savaşabilir.
Miz'in WWE kemerini almasını sağlayacak insanlar ise Nexus. Bence Sheamus'u yine dövecekler ve Miz "Cash-in" yapıp kemeri ele geçirecek.Sonrada Nexus onu dövecek

Miz'in en parlayacağı dönem ilk WWE kemerini aldığı günden, 2011'e kadar
EnZo
Chairman
Chairman
EnZo

MesajKonu: Geri: YorumWWE - The Miz Ne Yapacak   YorumWWE - The Miz Ne Yapacak EmptySalı Eyl. 14, 2010 9:37 am

Hepimizin aklina ilk once Night Of Champions geliyor. Aslinda benimde ilk o geliyor. NOC'da Bryan Daniels ile U.S. title maci var. Uzun zamandir elinde bulunduruyor kemeri. Artik bircok kisi kaybetmesine muhtemel olarak bakiyor. Eger kaybederse ki bence hala biraz erken Bryan icin, ayni geceki 6 Pack Challenge WWE title macinin bitiminde ringe atlayip o anki sampiyon kimse ona Money in the Bank'i cash edip yeni sampiyon olmasida mumkun. En mantikli NOC senaryosu bu sanirim The Miz icin. Ben yinede 1 PPV daha bekleyecegini dusunuyorum Miz'in Money in the Bank'i kullanmasi icin. Herkesin bekledigini yapmak yerine hep surprize gitmek istiyor WWE, ki zaten izlenir kilanda bu. Miz suan harika bir basari yakaladi bence U.S. title olarak basarisiz olacak olsada Money in the Bank ile kazabilmesi muhtemel.
https://forumwwe.yetkin-forum.com
203
General Manager
General Manager
203

MesajKonu: Geri: YorumWWE - The Miz Ne Yapacak   YorumWWE - The Miz Ne Yapacak EmptyÇarş. Eyl. 15, 2010 4:13 am

Miz'i Hell in a Cell'de WWE kemeri için maça çıkarken görmek istemiyorum. Hele ki WWE kemeriyle birlikte. Mantıksız geliyor bana. Ancak NOC için umutluyum. Daniel Bryan future U.S Champion. Bryan umarım kazanır. Miz'in Cash'in HIAC'den önce olmasında ne olursa olsun. Zaten hiç sevmem kendisini ..

YorumWWE - The Miz Ne Yapacak
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» YorumWWE Tanitim
» YorumWWE - Nexus
» YorumWWE - Portal
» YorumWWE - Hikaye Kısıtlığı
» YorumWWE-Night Of Champions (2010) Tahminleriniz