| WWE'den Güncel Haberler | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
203 General Manager
Mesaj Sayısı : 53 Kayıt tarihi : 13/09/10 Yaş : 32 Nerden : İstanbul
| Konu: WWE'den Güncel Haberler Çarş. Eyl. 15, 2010 4:17 am | |
| - Matt Hardy konusunda hala bir netlik yok. Matt yayınladığı bir video ile, hala İngiletere'de olduğunu kanıtlamıştı. Bu Cuma yayınlanacak SD'da neler olacağını göreceğiz.
- Dün geceki RAW'ın reklam arasında Edge bir mikrofon aldı ve '' Bir King Kong ile nasıl mücadele edeceğim?'' dedi. Bu sözün Mark Henry'e söylendiği düşünülüyor.
- WWE beklenildiği gibi artık '' Guest Host'' ları '' Guest Stars'' olarak adlandırıyor.
- WWE Superstars Spoiler !!!
Santino Marella ve Vladimir Kozlov def. The Usos
The Great Khali def. Primo
- Chris Jericho tekrar 6- Pack Challange maçına katıldı ancak artık bu bir Elemeli maç.
- Eski WWE Süperstarı Bobby Lashley tekrar güreşe dönebilir. Lashley'in MMA'da güreşeceği söyleniyor ancak WWE ile adı geçmiyor.
- Night Of Champions'ta kemerlerini korumak zorunda olan ancak hala bir rakip bulaman Hart Dynasty kemerlerini o gece birden fazla takıma karşı koruyabilir.
En son 203 tarafından Perş. Eyl. 16, 2010 4:12 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
EnZo Chairman
Mesaj Sayısı : 103 Kayıt tarihi : 10/09/10 Yaş : 35 Nerden : New York
| Konu: Geri: WWE'den Güncel Haberler Çarş. Eyl. 15, 2010 4:28 am | |
| Matt Hardy artik iyice pasiflesti Smackdown'da. Kardesi Jeff TNA'de ana kemer mucadelesinde o ise WWE'de sacmaliyor. Ileride TNA'e gidebilecegini tahmin ediyorum.
6 Pack Challenge'in elemeliye donmesi kemerin Sheamus'ta kalma olanagini 1 adim daha yukseltti. Kaldi ki zaten daha once spoilerini verdigim gibi NOC'dan sonraki ilk RAW'da Sheamus vs Randy Orton WWE title main eventi var. Tabi bunun degismesi mumkun ki bunlar bilet alanlar icin yazilan maclar. Merakla bekliyorum 6 Pack Challenge'i..
Bobby Lashley'i WWE'de olmasada tekrar guresiyor olarak gormek sevindirici olur.. | |
|
| |
PapaShango Adviser
Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 14/09/10 Yaş : 30 Nerden : Eskişehir
| Konu: Geri: WWE'den Güncel Haberler Çarş. Eyl. 15, 2010 6:11 am | |
| Tag 4 Way Match Hart Dynasty(c) vs Santino & Kozlov vs Rhodes & McIntyre vs Hawkins & Archer veya Usos ta olabilir burada adaylardan bu maç olursa güzel olur kazananlarda The Dashing Chosens yani Rhodes & McIntyre | |
|
| |
Likennyy General Manager
Mesaj Sayısı : 49 Kayıt tarihi : 14/09/10 Yaş : 34 Nerden : im Nerdensin Nerden
| Konu: Geri: WWE'den Güncel Haberler Çarş. Eyl. 15, 2010 6:34 am | |
| - EnZo demiş ki:
- Matt Hardy artik iyice pasiflesti Smackdown'da. Kardesi Jeff TNA'de ana kemer mucadelesinde o ise WWE'de sacmaliyor. Ileride TNA'e gidebilecegini tahmin ediyorum.
bu haber daha öncede vardı sanırım kontrat biticek öle göndericekler çünkü Matt'in yakında bir I Quit maçı gözükmüyor. 6 pack maçını Orton yada Sheamus kazanmalı ki Miz rahatça Cash-In yapabilsin. WWE tag teamlerde şu aralar başarısız DX Jerishow den sonra adam akıllı bir tag team çıkmadı. Usos geldi ama sönük kaldılar merakla bekliyorum Hart Dynasy nin karşısına geçecek takımı | |
|
| |
203 General Manager
| Konu: Geri: WWE'den Güncel Haberler Çarş. Eyl. 15, 2010 7:04 am | |
| - EnZo demiş ki:
- Matt Hardy artik iyice pasiflesti Smackdown'da. Kardesi Jeff TNA'de ana kemer mucadelesinde o ise WWE'de sacmaliyor. Ileride TNA'e gidebilecegini tahmin ediyorum.
6 Pack Challenge'in elemeliye donmesi kemerin Sheamus'ta kalma olanagini 1 adim daha yukseltti. Kaldi ki zaten daha once spoilerini verdigim gibi NOC'dan sonraki ilk RAW'da Sheamus vs Randy Orton WWE title main eventi var. Tabi bunun degismesi mumkun ki bunlar bilet alanlar icin yazilan maclar. Merakla bekliyorum 6 Pack Challenge'i..
Bobby Lashley'i WWE'de olmasada tekrar guresiyor olarak gormek sevindirici olur.. MMA'in hala Batista ile Bobby Lashley'i karşılaştırma planı var zaten. Aylardır bunun üstüne gidiyorlar. | |
|
| |
EnZo Chairman
| |
| |
203 General Manager
| Konu: Geri: WWE'den Güncel Haberler Çarş. Eyl. 15, 2010 6:16 pm | |
| - Dün bir hayran eski WWE Diva'sı Mickie James'in Twitter'ına şunu yazdı; ''Bence siz eski WWE Süperstarı Batista ile süper bir çift olurdunuz. Ön yargılı olmayın'' dedi.
Mickie ise şöyle karşıladı '' Önyargılı olmadan, tuğla bir duvara koşmayı tercih ederim.
Bu arada eski WWE Süperstarı Brian Kendrick ise bu ikili arasında hep bir tedirginlik olduğunu söyledi.
- Superstars Spoiler !!
Luke bir mikrofon alıyor ve MVP'ye bir örnek vereceğini söylüyor MVP ise ona makyaja ihtiyacın var diyor. Maç başlıyor.
MVP def Luke. Maçtan sonra MVP Luke'un kalkmasına yardım etmeye çalışırken, Luke ona vurmaya çalışıyr ancak MVP kurtulup Ballin yapıyor.
- Chris Jericho Twitter'ına şunu yazdı;
'' Sheamus ile Morrison arasında müthiş bir maç oldu, gelecek oradaydı.'' dedi.
- Ezekiel Jackson tam olarak hazır olmadığı için Dark Match'ta gözükmüş. Ezekiel yakın zamanda tam hazır olarak canlı şovlarda yerini alacak.
- Hart Dynasty'den Natalya ise şunları söyledi; '' Shawn ile Bret aynı anda ringte olduğunda o akşamın etkileri üzerinizden geçmiyor. Bret WWF'e gelmeden önce HBK ve HHH genç isimler olarak organizasyon içindeydi. Montreal Screwjob olayı farklı bir boyut kazanmıştı'' dedi.
- John Cena, Randy Orton'ı övdü. Evet şaşırmayın. Cena Twitter'ına şunları yazdı;
'' Cenation.. Dün ne akşamdı ama, Wrestlemania'dan çıkmış gibiyim. Viper'ı görün, o çok iyiydi. her zaman demişimdir o gördüklerimden en iyisi. Şimdi eve gidiyorum, bir kaç gün dinlenmeli ve Pazar gününe hazırlanmalıyım. Eleme maçı, herkesin dürüstçe bir şansı var ve fazlası ... yeni bir şampiyon göreceksiniz '' dedi. | |
|
| |
EnZo Chairman
| |
| |
203 General Manager
| Konu: Geri: WWE'den Güncel Haberler Çarş. Eyl. 15, 2010 7:52 pm | |
| John Cena Twitter'da bambaşka bir adam oluyor. Orton ve Jericho ile çok keyifli atışmaları var. Az gülmedim gördüklerime. | |
|
| |
EnZo Chairman
| Konu: Geri: WWE'den Güncel Haberler Perş. Eyl. 16, 2010 4:07 am | |
| Bu arada Konu Sabitlenmistir.. | |
|
| |
203 General Manager
| Konu: Geri: WWE'den Güncel Haberler Perş. Eyl. 16, 2010 4:49 am | |
| Teşekkürler artık güncel haberleri burada paylaşırım. Sizin açtığınız haberleri açmamaya da dikkat ederim. | |
|
| |
PapaShango Adviser
| Konu: Geri: WWE'den Güncel Haberler Perş. Eyl. 16, 2010 5:45 am | |
| This game name is called Domination!! Ebedi ECW Şampiyonu Ezekiel Jackson WWE in br Negroya birde Powerhouse a ihtiyacı vardı harika olacak ve ME Feudlarında hepimiz görmek isteriz Big Zeke yi | |
|
| |
EnZo Chairman
| |
| |
PapaShango Adviser
| Konu: Geri: WWE'den Güncel Haberler Perş. Eyl. 16, 2010 6:14 am | |
| | |
|
| |
203 General Manager
| Konu: Geri: WWE'den Güncel Haberler Perş. Eyl. 16, 2010 6:42 pm | |
| - NXT 1,203, 000 seyirci ile 1.0 reyting aldı.
- Steve Austin 19 Eylül'de Annual Temecula Valley müzik ve film festivaline gidecek.
- Vince McMahon 2 Kasım'daki SD şovunda gözükebilirmiş.
- WWE, WM 27 için en az 3 maçı Kasım ayında planlamış olmak istiyor. WM'ya yakın zamanlarda heel ve face turn planlanrıda var. WWE ayrıca gelecek yıl hem WM'da hemde PPV olarak Money In The Bank yapmak istiyor.
- Matt Hardy Twitter'ına dün şunu yazdı;
'' Umarım herkes iyi bir gün geçiriyordur, benim için işler iyi. İşler beni mutlu eden bir yönde ilerliyor.. Sağlıcakla kalın''
- Eski WWE Süperstarı Bobby Lashley:
'' Umarım iyisinizdir arkadaşlar. Doktorların gözetiminde çalışıyorum ve eminim yakında %100 olacağım. Söylentilerin aksine ben çok ama çok sağlıklıyım.''dedi. | |
|
| |
Likennyy General Manager
| Konu: Geri: WWE'den Güncel Haberler Perş. Eyl. 16, 2010 7:17 pm | |
| - 203 demiş ki:
- -
- WWE, WM 27 için en az 3 maçı Kasım ayında planlamış olmak istiyor. WM'ya yakın zamanlarda heel ve face turn planlanrıda var. WWE ayrıca gelecek yıl hem WM'da hemde PPV olarak Money In The Bank yapmak istiyor. O zaman WWE ve WHC birleşmeyecek demek oluyor bu tek kemer için 2 Money In The Bank fazla bence | |
|
| |
PapaShango Adviser
| |
| |
203 General Manager
| Konu: Geri: WWE'den Güncel Haberler Cuma Eyl. 17, 2010 5:15 pm | |
| Hayır arkadaşlar WWE'nin kemerleri azaltmasındaki amaç zaten bu. Daha çok feud. Kemersiz daha çok ve kaliteli rekabetler yaratmak istiyorlar. Bu yüzden kemerleri birleştirme amacındalar. | |
|
| |
Likennyy General Manager
| Konu: Geri: WWE'den Güncel Haberler Cuma Eyl. 17, 2010 5:34 pm | |
| - 203 demiş ki:
- Hayır arkadaşlar WWE'nin kemerleri azaltmasındaki amaç zaten bu. Daha çok feud. Kemersiz daha çok ve kaliteli rekabetler yaratmak istiyorlar. Bu yüzden kemerleri birleştirme amacındalar.
benim demek istediğim WWE ve WHC nin birleşmediğini açıklamak 2 MITB yapacaklarsa 1 ana kemer için fazla gelir açıkçası | |
|
| |
203 General Manager
| Konu: Geri: WWE'den Güncel Haberler Cuma Eyl. 17, 2010 6:59 pm | |
| - Kane yarın sabah, The People's Morning Show'a katılacak ve NOC ile ilgili reklam yapacak.
- Matt Hardy kendi hayat hikayesini yazmaya yardım edecek birini arıyor.
- MVP yeni şarkısının yakın zamanda debut yapacağını söyledi ancak kesin bir tarih vermedi.
- WWE, Royal Rumble 2011'i 30 Ocak'ta Kansas City, Missouri'de yapacak. | |
|
| |
Likennyy General Manager
| |
| |
The Valiant Adviser
| Konu: Geri: WWE'den Güncel Haberler C.tesi Eyl. 18, 2010 2:36 am | |
| WWE'ye geçen günlerde bir tane daha Meksikalı gelmesi ihtimali gün yüzüne çıktı.Eski ring ismi Mystico de Juarez olan ve Incognito gibi ring isimleri kullanan ve son olarak Hunıco ismiyle FCW'de boy gösteren Meksikalı güreşçinin WWE'ye gelmesi söz konusu.Hunıco'nun Meksika'daki bağımsız federasyonlarına gitmesine kesin gözüyle bakılıyor. | |
|
| |
The Icon Rookie
| Konu: Geri: WWE'den Güncel Haberler C.tesi Eyl. 18, 2010 4:07 am | |
| - The Valiant demiş ki:
- WWE'ye geçen günlerde bir tane daha Meksikalı gelmesi ihtimali gün yüzüne çıktı.Eski ring ismi Mystico de Juarez olan ve Incognito gibi ring isimleri kullanan ve son olarak Hunıco ismiyle FCW'de boy gösteren Meksikalı güreşçinin WWE'ye gelmesi söz konusu.Hunıco'nun Meksika'daki bağımsız federasyonlarına gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.
Bir süre önce yine vardı bu haberler. Bayadır bekliyorum ama hala gelmedi.. | |
|
| |
203 General Manager
| Konu: Geri: WWE'den Güncel Haberler C.tesi Eyl. 18, 2010 6:22 pm | |
| - A. B. D başkanı Barack Obama'dan senartörlük peşinde olan Linda McMahon'a iğneleyeci bir söz geldi '' Devlet işleri oyun değildir''.
- NOC'ta tag team kemerlerini korumak zorunda olan ancak hala bir rakip açıklanmayan Hart Dynasty'nin 1 veya 1'den fazla rakiple karşılaşacağı söylenmişti. Bu takımlardan birinin Drew & Cody'den oluşan takım olmasına kesin gözüyle bakılıyor.
- Eski WWE çalışanlarından Abraham Washington'ın şuanda dinlendiği söylendi, Shad ise kesin olarak bir grup için CD çıkartacak.
- RAW bu hafta Conseco Fieldhouse'dan 2 şov çekecek.
- WM 27 biletleri 13 Kasım'da satışa sunulacak. Ring kenarından fiyat tam 1000 $.
- WWE bu akşam St. Louis Missouri'de bir Supershow düzenleyecek. Pazartesi RAW ise, Indiana'dan yapılacak.
- Hardy Twitter'ına yeni bir mesaj yazdı;
Şimdi benim gerçekten istediğim şansı yakalayabileceğim bir yere gitme zamanım geldi.
- Mr. Anderson Impact tanımı öncesinde eski adıyla tanıtıldı. Yani Mr.Kennedy olarak gösterildi.
| |
|
| |
EnZo Chairman
| |
| |
| WWE'den Güncel Haberler | |
|