ForumWWE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumWWE

ForumWWE - Pro Wrestling'in Yeni Adresi

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

NXT Hakkında

3 posters
YazarMesaj
Crazy Big Red Monster
Commissioner
Commissioner
Crazy Big Red Monster

NXT Hakkında Empty
MesajKonu: NXT Hakkında   NXT Hakkında EmptySalı Eyl. 14, 2010 10:39 am

NXT, artık başarılı olamayan ECW yerine Salı günleri yapılan 1 Saatlik WWE Show'udur.

13-15 Hafta arasında değişen programı ile Florida'daki geliştirme federasyonundaki(FCW) belki de gelecekteki starların 7'si katılır.

Değişik olaylar yarışmalar sonunca bir kişi şampiyon olur ve istediği bir PPV'de Kemer maçına katılma hakkı sağlanır,

İşleyişi

NXT'ye katılan her kişinin bir ya da birden fazla prosu vardır. Sözde bu Prolar o kişiyi eğitir ve şampiyon yapmaya çalışır. Herhafta maçlar olur, değişik yarışmalarla ise herhafta bir kişi programa veda eder

Nexus

Nexus'un nereden çıktığı hakkında bir bilgisi olmayanlar için,Nexus 1. Sezon NXT starlarınından (Daniel Bryan haricinde)oluşan bir Stable. Kurucuları ise 1. Sezonunun kazananı Wade Barett.

NXT Sezonları :

NXT şuanda 3. Sezonunda, NXT'nin 3. Sezonunda bir değişiklik yapıldı ve sadece Diva çaylaklarıyla onların proları(2 Erkek 5 Kız) katıldı.

NXT Sezon 1
Kazanan : Wade Barett (8 Galibiyet - 5 Yenilgi) Prosu : Jericho
En Kötü Güreş Performansı : Daniel Bryan ( 0 Galibiyet - 10 Mağlubiyet) Prosu : The Miz

NXT Sezon 2

Kazanan : Kaval (3 Galibiyet - 6 Mağlubiyet) Proları : Team LayCool
En iyi Güreş Performansı : Michael Gillicutty ( 6 Galibiyet - 4 Mağlubiyet ) Prosu : Kofi Kingston
En Kötü Güreş Performansı : Titus O'neal (0 Galibiyet - 3 Mağlubiyet) Prosu : William Regal.

NXT Sezon 3
Çaylaklar - Profesyoneller

A.J. - Primo
Aksana - Goldust
Jamie -The Bella Twins
Kaitlyn-Vickie Guerrero
Maxine -Alicia Fox
Naomi-Kelly Kelly

Son Not :

NXT, Her Salı Amerika kanalı Syfy tarafından yayınlanırken
Michael Cole Josh Mathews programın sunucuları, Eğer bir WWE Severseniz kesinlikle NXT'yi izleyin
EnZo
Chairman
Chairman
EnZo

NXT Hakkında Empty
MesajKonu: Geri: NXT Hakkında   NXT Hakkında EmptySalı Eyl. 14, 2010 10:47 am

NXT'yi sevmeyenlerin nedeni buyuk ihtimalle ECW'dan dolayidir. Bence ona kiziyorum ancak suanki sistemleri bence olaganustu. Gelecege yatirim iste bu. FCW'daki genc yeteneklerini yavas yavas profesyonellestirip, once NXT ardindan 1. yi hatta digerlerini de (ornegin Nexus) ana brandlerine katiyorlar. Gencler zaten bu ise ileride renk katacak, ileriye goturecekler. NXT'yi seviyorum severek izliyorum. 1. Sezonda favorum Daniel Bryan'di. Bryan kesinlikle bir rookie degildi ve kanitladi da bunu. Nexus'a ne diyelim. Raw'i ayakta tutan tek hikayeye sahiptiler geride biraktigimiz birkac ay icerisinde. 2. Sezonda Alex Riley gerek guresi gerekse mikrofon yetenegiyle gercekten en profesyoneldi. Favorimdi ayrica. Kaval kazandi ve haketti gercekten. Ayni Bryan gibi Kaval'da en pro isimdi 2. Sezonda ve kazandi. 3. sezon sahsen divalara pek onem vermiyorum ama Naomi gercekten ilk bolumden beni buyuledi ve favorim olmayi basardi. Atletik ve gercekten iyi guresiyor. Bakalim neler olacak.
https://forumwwe.yetkin-forum.com
PapaShango
Adviser
Adviser
PapaShango

NXT Hakkında Empty
MesajKonu: Geri: NXT Hakkında   NXT Hakkında EmptyPerş. Eyl. 16, 2010 4:47 am

Arif hatan var Titus O Neil in hocası da zaten pro bile sayılmayacak Zack Ryder idi Very Happy
Bana göre McGillicutty Kofi ye veya Kavala saldırıp geri dönecektir Alex Riley döndü ise
Bu arada NXT 3.Sezon favorim kesinlikle AJ beni büyüledi gerçekten çok güzel ve yetenekli bana göre Divalar dövüş için değil göz zevki için varsa ben AJ diyorum zaten zenci sevmediğim içinde Naomi gitsin derim Very Happy
EnZo
Chairman
Chairman
EnZo

NXT Hakkında Empty
MesajKonu: Geri: NXT Hakkında   NXT Hakkında EmptyPerş. Eyl. 16, 2010 4:57 am

PapaShango demiş ki:
Arif hatan var Titus O Neil in hocası da zaten pro bile sayılmayacak Zack Ryder idi Very Happy
Bana göre McGillicutty Kofi ye veya Kavala saldırıp geri dönecektir Alex Riley döndü ise
Bu arada NXT 3.Sezon favorim kesinlikle AJ beni büyüledi gerçekten çok güzel ve yetenekli bana göre Divalar dövüş için değil göz zevki için varsa ben AJ diyorum zaten zenci sevmediğim içinde Naomi gitsin derim Very Happy
Bende McGillicutty'nin ileride Smackdown'a heel olarak girebilecegi gorusundeyim.. Nedeni ise sezon finalinde, ki bende ordaydim.. Michael 1. ligi Kaval'a kaptirinca heel turn oldu ve diger elenen NXT 2. sezon rookielerinin hepsi onun onderliginde Kaval ve pro lara saldirdilar. Orda soyledigi bir soz vardi. McGillicutty Jenerasyonu basladi diye.. Bence ileride girecek Smackdown'a.
PapaShango
Adviser
Adviser
PapaShango

NXT Hakkında Empty
MesajKonu: Geri: NXT Hakkında   NXT Hakkında EmptyPerş. Eyl. 16, 2010 5:08 am

New Nexus olmazlar inş aynı hikayeyi izlemeyiz umarım Ama ''Showtime'' Percy Watson için sevinçliyim adamı izlerken ben bile onun tauntlarını yapıyorum bazen Very Happy
EnZo
Chairman
Chairman
EnZo

NXT Hakkında Empty
MesajKonu: Geri: NXT Hakkında   NXT Hakkında EmptyPerş. Eyl. 16, 2010 5:16 am

PapaShango demiş ki:
New Nexus olmazlar inş aynı hikayeyi izlemeyiz umarım Ama ''Showtime'' Percy Watson için sevinçliyim adamı izlerken ben bile onun tauntlarını yapıyorum bazen Very Happy
Percy Watson hep itici gelmisti bana.. gerek gorunumu gerek hareketleri, ancak sezon finaline gittigimde orda ciplak gozle gorunce cok iri geldi Smile daha sekilli geldi. Daha da cok sevdim acikcasi. Ileride ana showlara katilirmi bilemem.

NXT Hakkında
1 sayfadaki 1 sayfası