ForumWWE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumWWE

ForumWWE - Pro Wrestling'in Yeni Adresi

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Anti Bilgehan Pankartım

4 posters
YazarMesaj
EnZo
Chairman
Chairman
EnZo

Anti Bilgehan Pankartım Empty
MesajKonu: Anti Bilgehan Pankartım   Anti Bilgehan Pankartım EmptySalı Eyl. 14, 2010 9:57 am

https://forumwwe.yetkin-forum.com
Crazy Big Red Monster
Commissioner
Commissioner
Crazy Big Red Monster

MesajKonu: Geri: Anti Bilgehan Pankartım   Anti Bilgehan Pankartım EmptySalı Eyl. 14, 2010 10:10 am

Main Event'in düzgünce gerçekleşemediği bir şovda bu maçı yayınlayacaklardır.Ama baştaki konuşmayı yayınlarlar mı bilemmem,Bilgehan'ın haberi var biraz zor.Ama Bilgehan' bir Yiğitlik yaparak yayınlarsa gözüme girer Very Happy

Amerika'da olduğundan Bilgehan'ın bunu dile getirmesini bile beklemiyordum,Türkiye'ye gelindiğinde belki birisi daha çıkıp böyle bir pankart yayınlarsa daha çok ses getirebilir.

Enes Abiye Notum : Yanlış anlatan,Çoğu özel şeyi kaçırtan, Yalan bilgiler söyleyen bu adama yaptığın tepkiden dolayı çok teşekkür ederim (:
Likennyy
General Manager
General Manager
Likennyy

MesajKonu: Geri: Anti Bilgehan Pankartım   Anti Bilgehan Pankartım EmptySalı Eyl. 14, 2010 9:25 pm

Kardeşim( yaş 7 ) ingilizce izleyemediği için Foxtan takip ediyor bende o arada bişiler yiyordum edge pankartı açılmış dediğinden itibaren direk EnZoyu msn de bulup sölemek istedim bi yandan gülerken Very Happy sol taraftan kesemiceklerine göre ya o maçı kesecekler yada reklamdan sonra hemen maçı giricekler bakalım görücez Very Happy
The Straight Edge Savior
Rookie
Rookie
The Straight Edge Savior

MesajKonu: Geri: Anti Bilgehan Pankartım   Anti Bilgehan Pankartım EmptyPerş. Eyl. 16, 2010 4:09 pm

lol! lol!

Anti Bilgehan Pankartım
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bilgehan Demir'in Pankartıma Tepkisi